HTML

Fellövés!

2009.03.11. 15:06 tomidny

Nem tudom kell-e ez nekem, de hát annyi minden hülyeség van már mindenhol, hogy egyel több már nem oszt, nem szoroz :D

A munka amúgy is akadozik a fejemben. Valami lazítás kéne, de az mindig ordenáré bebaszással végződik, attól meg csak mélyebbre csúszok az energiahiányos állapotomban.

Amúgy megjelent a Röyksopp új albuma, ami aztán elég jó lett. Allitólag azok is jönnek Balatonsoundra. És ez a Balatonsound az elit fesztivál, mert ott fetrengenek részegen az emberek a földön. Akkor meg mire jó az az egész? Öltönyben álldogálni a tömegben lehet pártrendezvényen is. A fesztivál valahol Orfűn kezdődik. Oda mondjuk nem jön a Röyksopp, de majd jó lesz nekünk a Zagar meg Eric Sumo is. A jófajta rockzenekarokról nem is beszélve ;)

Pénteken meg lesz Neo koncert a Pécsi Est Caféban. Az se teljesen az én világom, de majd iszok sok kisüveges sört, aztán jó lesz. Hétfőn meg mehetek a Szenesbe őrült franciákra ugrálni. Na arra aztán kiváncsi leszek!

Na jóvan, csókolom anyádékat!

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene buli hülyeség

A bejegyzés trackback címe:

https://delnyugat.blog.hu/api/trackback/id/tr89996019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása